Webshoppen lukker d. 6 juni 2020


Det praktiske

Shoppen lukker for køb af varer d. 6 juni 2020.  Frem til denne dato vil der være drift som sædvanligt. Fra d. 6 juni til og med d. 30 juni, vil jeg være tilgængelig på mail for alle kunde- og leverandørhenvendelser.

Hvorfor lukker shoppen?

Jeg startede webshoppen oktober 2018 fordi jeg mente at der manglede fokus på glutenfri kost og jeg ville samle glutenfri shopping ét sted. Det lykkes mig faktisk også at samle et stort udvalg med over 600 varer på lager. Men alligevel blev jeg ikke tilfreds med udvalget. Der skulle være mere, shoppen skulle være den bedste. Der skulle være stærke priser, så folk der spiser glutenfri ikke skulle snydes. Mange spiser glutenfrit fordi det er deres “medicin”, men det er der stadig mange der ikke har forstået. 
Jeg håber inderligt at vi engang får et stort stabilt marked i Danmark. Det kræver fokus fra brugerne og at vi alle handler lokalt. Det er indkøberne der ikke tror på marked og det er vores ansvar som forbrugere at vise vi har brug for det.

Beslutningen om at lukke shoppen har bestemt ikke været nemt. Målet med shoppen var aldrig at tjene mange penge, men at skabe noget godt for kunderne.
Jeg har knoklet i 1½ år, selvom det ikke er længe, så har det været en hård rejse for mig. Alt hvad der er lavet, har jeg lavet selv. Alle ordre, alle mails, alle indkøb, alle opslag på facebook og instagram, ja alt har jeg selv stået for. 

Udover shoppen, min mand og mine børn, mine hobbyer og flere kroniske lidelser, så har jeg også skulle varetage mit faste arbejde der sikre vores familie en indtægt. Jeg har forsømt min familie og mig selv, for at gøre noget bedre for mange andre. Nu kan jeg mærke på mit helbred at jeg skal vende fokus på mig selv og mine kære

Det gør ondt at skulle lukke shoppen, for jeg mener selv at dette kunne været blevet noget rigtig godt for de danskere der spiser glutenfri og allergivenlig kost. 

Tak til mine leverandører og samarbejdspartnere.

  • Café Grækenlandsvej – En lille cafe på Amager med fokus på glutenfri kager i alle afskygninger.
  • Linser for livet – Økologisk linsemel 
  • Allergikost – Fint lille udvalg af glutenfri produkter. Blandt andet belgiske vafler, pitabrød og lakridssnøre.
  • Carefood – Leverandør af produkter fra Proceli (alm. og chokolade croissanter)
  • Helsam – Min største leverandør. De har et fantastisk udvalg.
  • Inco – Leverandør af alle Schar produkter.
  • Solhjulet – Leverandør af alle Super Fudgio og Bauckhof produkter
  • Oxford biscuit – Leverandør af Lene Hansson kiks og knækbrød
  • Aviaja Bebe Nielsen – Har udarbejdet alle banner der har været brug i webshoppen, samt udviklet mit logo – Tak.

Andre gode produkter og webshops

  • Plamil – Glutenfri, vegansk og nøddefri chokolade. Kan købes hos Greenos.dk

Tak til alle besøgende og kunder. Måske vi mødes en anden gang.
Jeg ønsker jer alle alt held og lykke 

   – Carina