Disse havre cookies er helt fantastiske
Jeg har lavet lidt om på den oprindelse opskrift, mest fordi jeg havde noget peanutmel der skulle bruges.
Du skal bruge følgende:
125 g blødt smør
150 g sukker
3 g salt
1 æg
100 g havremel
70 g peanutmel
3 g bagepulver
80 g fyld, fx. Mørk chokolade
Sådan gør du:
-
- Sørg for at smørret har stuetemperatur.
- Hak chokoladen.
- Tilsæt alle ingredienserne i en skål og derefter ælt det hele sammen til en fast masse.
- Stil dejen i køleskabet et par timer.
- Tag dejen ud, rul den til en pølse. Herefter skal den nogle timer i fryseren.
- Tag rullen ud af fryseren. Skær dejen ud, Ca. 1-1,5 cm. Læg på bagepapir og bag i Ca. 10 minutter ved 180* varmluft
Tiden kan veksle fra ovn til ovn. Så husk at hold øje.
Den kan holde 3-4 i fryseren. Den kan tages direkte fra frysen, skæres ud og bages.
Køb det hele hos Shopglutenfrit.dk